Cursuslocatie in de Algarve

Cursuslocatie in de Algarve
Monte na Luz

Cursus in Amsterdam en Alkmaar - najaar 2012

Opnieuw geboren worden (Je èchte zelf ervaren deel 1)

Als er iets is waarvan je denkt dat er ‘iets’ in de buitenwereld moet gebeuren om je gelukkig te voelen (bv. bevestiging, waardering, nieuwe baan), besef dan dat dit absoluut niet nodig is. Het haalt je uit je kracht en bij je zelf vandaan. Alles wat je zoekt is in jou aanwezig!

Minder vanuit het ego handelen en... méér vanuit je hart, vanuit je hogere zelf. Je leven en bewustzijn op nieuwe manieren ervaren en je richten op vreugde, liefde, overvloed en harmonieuze relaties. Nieuwe energie, nieuwe kracht in jezelf en in je leven! De Nieuwe Tijd.

Dit was voor mij de méést AANSPREKENDE CURSUS van de afgelopen tijd. Ontzettend mooi om te ervaren dat je op deze wijze bij je intuïtie, bij je ware zelf komt. Je komt zo anders in het leven te staan! Vandaar ook dat ik deze cursus reeds heb gegeven in Portugal. Deze krachtige transformerende cursus nu ook in september 2012 in Alkmaar en op vrijdag 2 november 2012 in Amsterdam (centrum De Roos, a/h Vondelpark)! Zie www.sophiemannes.nl voor meer info.

Je hebt voor deze cursus géén voorkennis nodig. Voor diegenen die Light Body gevolgd hebben is dit een krachtige aanvulling.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten